Tisztelt Vásárló és Szállító Partnereink!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Colibri Family Kft. (6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5.) telephelyén a Vevői és Szállítói közlekedő útvonalairól. Raktárunk és áruházunk a Sever Center mögött található.

Bejárat vásárlóknak és képviselőknek

A C+C áruház a Vevő Partnereinek bejárat közvetlenül az újonnan kialakított "Vásárlói parkolóból" érhető el. 2014. őszétől a parkolóhelyek egy része fedett. Kérjük a fedett parkolóhelyeket, elsősorban rakodási, bepakolási céllal használják.

A Szállítói képviselőket, üzletkötőket a Beszerző Kollegánk várja, egyeztetett időpontokban. Kérjük, hogy ha a beszerzőnket keresi ezt jelezze a pénztáros munkatársunknál vagy az irodában!

​Áruátvétel

Megrendelt áruink leszállításakor (Hétfő-Péntek 7.30-16.00 óráig) bejelentkezésre minden esetben le kell jelentkezni az irodában dolgozó kollégáknál. Mindkét bejáratnál csengő található, annak megnyomása után kis türelmet kérünk az áruátvevő kollega megérkezéséig.

  • 3,5 tonna össztömegű teherautóval való érkezéskor az eddigi megszokott helyen, a "Régi bejáraton" van az árufogadás, áruátvétel.
  • 7,5 tonna össztömeget meghaladó vagy rámpához oda állni tudó teherautók esetén az áruátvétel az új "Áru átvétel"-nél történik (a raktár "Régi bejáratának" ellentétes, hátsó része).

Új vásárlói C+C bejárat és parkoló

Régi bejárat, Iroda, Áruátvétel 3,5 t össztömeg esetén

Áruátvétel: kamionok számára